“Año del
Bicentenario del Perú: 200
años de independencia”
“Year of the Bicentennial of Peru: 200
years of independence”
INGREDIENTS FOR FOOD
MATERIAL DE LECTURA S4-P2
(READING MATERIAL
S4-P2)
INGLES
1.- PROYECTO DE
GRADO: (GRADUATION
PROJECT)
1.1.- “Tecnologías
de preparation de alimentos con pescado fresco, seco y salado”.
“Technologies for
food preparation with fresh, dried and salted fish”.
2.- PROPOSITO DE LA
SESION:
(PURPOSE OF THE SESSION)
2.1.- ¿Qué alimentos necesitas para preparar tu plato favorito?
What
foods do you need to prepare your favorite dish?
3.- VIDEOS A
VISUALIZAR: (VIDEOS TO VIEW)
3.1- Recetas de cocina en inglés y su
traducción, para cocinar (Cooking recipes in English and their translation, to cook):
4.- LECTURA:
(READING)
COOKING
RECIPE
The typical dishes
from the Lambayeque región are: Kid to the norteña, dry goat, Duck Ceviche, Ray
Tortilla, Chiringuito, Thickened, Rice with Duck, Rice with Chicken,
Chirimpico, Mixed Cebiche or Toyo, etc..
The ingredients
used are: Garlic, onion, yellow pepper, coriander, rice, peas, loche,
coriander, knight bean, spices, Chinese onion, ground pepper, seaweed, yuccas,
sweet potatoes and field, green pepper, spearmint, strong chicha, blood and
shelled corn.
5.- PRODUCTO
A PRESENTAR: (PRODUCT TO PRESENT)
5.1.- Traducir la lectura adjunta. (Translate the attached reading)
5.2.- Elaboran en inglés, una lista de alimentos que necesitan
para preparar su plato preferido. (They
prepare in English, a list of foods they need to prepare their favorite dish)
6.- VISITAR (TO VISIT): https://teachermarrufo.blogspot.com
En este blog, encontraras lo necesario para prepararte
para la sesión correspondiente o de lo contrario brinda tus comentarios,
referentes a lo brindado y lo que podrías necesitar para tu mejor aprendizaje.
¡BUENA SUERTE!
GOOD LUCK!
Vallejos
MARRUFO Elías
TEACHER
No hay comentarios:
Publicar un comentario